Årets instruktörer

Oscar Brodin

Huvudansvarig Instruktör

Hej! Jag heter Oscar och är huvudledaren för vår seglarskola. Som 19-åring med över 10 års erfarenhet på HSS som både elev och instruktör brinner jag för havet och segling. Som ledare älskar jag att se eleverna glädjas åt att utforska seglingens tekniker och upptäcka friheten på havet. Mitt mål är att skapa en avslappnad och inspirerande atmosfär där varje elev känner sig välkommen och modigt uppmuntrad att utmana sig själv. Välkommen ombord på vår seglarskola! Tillsammans lär vi oss, utforskar och har roligt på det vackra havet.

Telefon: 070-650 69 89

Mail: brodin.oscar [a] icloud.com


Simon Härdner

Instruktör

Jag heter Simon och är 17 år. Jag har tränat och tävlat i segling sedan jag var 8 år, både i min hemmaklubb, Kullavik och i Hovenäset. Just nu seglar jag laser vilket är en lite större båt än optimisten. Mina andra intressen är att spela golf, åka båt och hänga med kompisar. Hoppas vi ses i sommar på HSS!

Telefon: 073-146 93 03


William Kölfeldt

Instruktör

Tjena! Mitt namn är William och jag är 16 år. Jag kommer från Trollhättan och ska till hösten börja gymnasiet i Göteborg. Jag ser fram emot att träffa er i sommar och att få lära er att segla!

Telefon: 073-849 33 38


Malou Persson

Hjälpledare

Mitt namn är Malou Persson och jag är en 20 åring som älskar västkusten och havet. Jag seglade varje sommar när jag var mindre och detta året ser jag så mycket fram emot att få göra det igen. Utöver att segla så gillar jag att spela Padel, fotboll och golf. Jag vill alltid ha något att göra och tycker inte om att sitta still ;) 


Tua Vidén

Hjälpledare

Hej hej, jag heter Tua och är 19 år. Jag älskar havet och segling. Detta blir mitt fjärde år som instruktör på seglarskolan och jag ser jätte mycket fram emot det! 

Telefon:  072-887 24 64


Saga Åslund

Hjälpledare

Jag heter Saga Åslund och fyller 18 år i sommar. Jag bor på Lidingö, utanför Stockholm tillsammans med mina föräldrar, vår hund och kanin Sotis. Jag har tillbringat alla somrar sedan jag var 8 år på Hovenäset och älskar att vara på havet, bada och jobba på seglarskolan. Jag har arbetat på seglarskolan de senaste 3 åren med kul och båt. Jag gillar verkligen att hitta på saker med barn och lära ut om knopar, sjövett och leka tillsammans. Mitt mål är att alla ska trivas och ha roligt tillsammans, samtidigt som vi lär oss saker.
 
Jag kommer att jobba både med kul och båt och som ledare i seglarskolan. Ser jättemycket fram emot att ses i sommar!!

Telefon:  072-500 61 61


Emilia Bohlin

Hjälpledare

Hej! Jag heter Emilia Bohlin och detta blir mitt fjärde år att jobba på seglarskolan. Jag fyller 17 år och har sedan jag varit liten alltid gillat att segla. Jag ser jätte mycket fram emot att träffa er i sommar! Vi ses på vattnet!


Dagny Andersson

Hjälpledare

Hej, jag heter Dagny Andersson och jag är 15 år och jag bor i Vara med min familj. Mitt sommarlov älskar jag att spendera ute på havet med sol, bad och båt. På fritiden älskar jag att spela fotboll och innebandy men också att vara med kompisar. Jag ser verkligen fram emot att få träffa er alla på seglarskolan, vi ses snart! 


Eira Hjortberg

Hjälpledare

Hej, jag heter Eira och jag är snart 15. Jag är en glad tjej som gillar att spela handboll, vara med kompisar, åka båt och mycket mer. Det ska bli kul och lärorikt att få vara en del av denna förening och få träffa en massa härliga barn! 

Telefon:  079-313 83 69


Ellen Bäckman

Hjälpledare

Hej jag heter Ellen och 14 år gammal. På somrarna brukar jag och min familj vara i Hovenäset. Jag älskar båtar, hav och har haft mycket roligt på HSS. När jag inte är i Hovenäset så tränar och tävlar jag mycket friidrott och hänger med kompisar!


 Valentina Berglöf

Hjälpledare

Hej! Jag heter Valentina och är snart 13 år gammal. Jag älskar att segla och ta hand om barn. Därför är jag så glad att få vara med och leda kul och båt, som jag själv var med i när jag var fyra år. 
Jag har även landställe på Tullboden nära Hovenäset. Mina hobbys utanför segling är måla, simma och dansa!


Astrid Bjerhem

Hjälpledare

Hej, jag heter Astrid och är 13 år. Vi har sommarstuga i Orrvik och jag har gått i Hovenäsets seglarskola sedan jag var liten. I år ser jag fram emot att jobba som ledare för Kul och Båt!


Linnea Kölfeldt

Hjälpledare

Hej! Jag heter Linnea, och jag är 13 år gammal jag är uppväxt och bor i Trollhättan en liten stad ungefär en timme från Göteborg. Sen jag var fyra år så har vi spenderat stora delar av våra somrar ute på Hovenäset. Och när jag var 8 år så började jag segla på HSS och har gjort det sen dess, annars på min fritid gillar jag att dansa och vara med familj och vänner. 


Meja Andersson

Hjälpledare

Hej! Jag heter Meja Andersson och är 14 år. Det är andra året jag är ledare på Kul och Båt och jag trivs jättebra med det. Jag har själv gått i seglarskola i Hovenäset sedan jag var fem år. På somrarna bor jag på Orrvik. Där är jag mycket med kompisar, seglar, badar och åker båt. Jag har fyra syskon och vi bor med våra föräldrar i Vänersborg. Där spelar jag innebandy, tar hand om mina marsvin och träffar vänner. 


 

Malou Persson
Malou Persson

Hjälpledare

Tua Vidén
Tua Vidén

Hjälpledare

Saga Åslund
Saga Åslund

Hjälpledare

Dagny Andersson
Dagny Andersson

Hjälpledare

Eira Hjortberg
Eira Hjortberg

Hjälpledare

Ellen Bäckman
Ellen Bäckman

Hjälpledare

Valentina Berglöf
Valentina Berglöf

Hjälpledare

Astrid Bjerhem
Astrid Bjerhem

Hjälpledare

Linnea Kölfeldt
Linnea Kölfeldt

Hjälpledare

Meja Andersson
Meja Andersson

Hjälpledare