Årets instruktörer

Oscar Brodin

Huvudansvarig Instruktör

Hej! Jag heter Oscar och är för andra året huvudledaren för vår seglarskola. Med över 10 års erfarenhet på HSS, älskar jag somrar fyllda med segling och sol! Jag älskar att se eleverna glädjas åt att utforska seglingens tekniker och upptäcka friheten på havet. Mitt mål är att skapa en säker och inspirerande miljö där varje elev känner sig välkommen och uppmuntrad att utmana sig själv. Välkommen ombord på HSS! Tillsammans lär vi oss, utforskar och har roligt på havet :)

Telefon: 070-650 69 89

Mail: brodin.oscar [a] icloud.com


 

Tua Vidén

Instruktör

Hej hej, jag heter Tua och är 20 år. Jag älskar havet och segling. Detta blir mitt femte år som instruktör på seglarskolan och jag ser jätte mycket fram emot det! 

Telefon:  072-887 24 64


 

Simon Härdner

Instruktör

Tjena! Mitt namn är Simon och jag är 18 år. Sen jag var 8 år har jag haft ett stort intresse i segling, jag har både tränat och tävlat, och nu hoppas jag få lära upp nya seglare så att de kan känna sig trygga i en båt och kan njuta av friheten av havet. Några andra av mina intressen på sommaren är att golfa och käka glass. Hoppas vi ses på HSS i sommar!

Telefon: 073-146 93 03


 

William Kölfeldt

Instruktör

Hej jag heter William och är 17 år. Jag bor i en liten stad som heter Trollhättan och seglat sedan jag var 8 år gammal. På min fritid gillar jag att umgås med kompisar och titta på film. Detta blir mitt fjärde år som seglarinstruktör och jag ser fram emot att träffa er i sommar. 

Telefon: 073-849 33 38

 


 

Emilia Bohlin

Hjälpledare

Hej! Mitt namn är Emilia Bohlin och jag fyller 18 år i år. Sedan 14 år tillbaka har vi haft sommarhus i Hovenäset och jag har tillbringat alla mina somrar där. Så länge jag kan minnas har jag tyckt om att segla och att vara på sjön. På min fritid är jag ungdomsledare i kyrkan och tycker att det är jättekul att jobba med barn och ungdomar. Jag har också ett stort intresse i tennis och dans. Det är alltid lika roligt att jobba på HSS och jag ser mycket fram emot att ses igen i sommar!


Dagny Andersson

Hjälpledare

Halloj! Jag heter Dagny och jag är 16år, jag bor i Vara men på sommaren älskar jag att vara på västkusten! På min fritid gillar jag att spela fotboll och innebandy. Jag har själv gått på seglarskolan när jag var mindre vilket var jättekul! Så jag ser verkligen fram emot att träffa er alla på spelarskolan, ses snart!


Eira Hjortberg

Hjälpledare

Hejsan! Jag heter Eira och fyller 16 efter sommaren. Jag är en glad tjej som spenderar den mesta av min tid på handbollensplanen vilket jag älskar, men jag gillar även att åka båt, hänga med vänner och lyssna på musik. Det ska bli otroligt kul att jobba här i år igen med alla härliga barn.

Vi ses vid havet!

Telefon:  079-313 83 69


Ellen Bäckman

Hjälpledare

Hej jag heter Ellen och är 15 år. Jag har de senaste åren både gått seglarskola, kappseglat samt jobbat som instruktör i HSS seglarskola.  På min fritid gillar jag att vara med vänner och träna friidrott. Jag är en väldigt aktiv tjej och gillar att röra på mig. Jag älskar sommaren, havet och att vara med i HSS som ledare. Hoppas vi ses i sommar!


 Valentina Berglöf

Hjälpledare

Hej, jag heter Valentina och är 13 år. Mina intressen är att simma, dansa, segla och åka skidor. Jag älskar barn och djur. Jag har varit med i Hovenäsets Segelsällskap sedan jag var 4 år i kul och båt och varje sommar sen dess i både optimist och tvåkrona. Jag jobbade förra sommaren med kul och båt och tyckte det var så roligt att träffa alla härliga barn. Jag har landställe på Tullboden, nära Hovenäset, annars bor jag i Stockholm. Jag går i en internationell skola och pratar engelska flytande. Vi ses i sommar!


Astrid Bjerhem

Hjälpledare

Hej! Jag heter Astrid och jag är 14 år. Jag bor i Göteborg men har sommarstuga i Hovenäset och älskar havet och segling. Jag var själv med och lärde mig segla på seglarskolan och har även erfarenhet från sjöscouter. Annars på min fritid gillar jag att spela fotboll samt vattenpolo. Ser fram emot att träffa er alla i sommar!


Linnea Kölfeldt

Hjälpledare

Hej, jag heter Linnéa jag är 14 år och bor i Trollhättan en liten stad utanför Göteborg. Jag har seglat på HSS sen jag var 8 år och detta blir mitt tredje år som ledare. På fritiden gillar jag att dansa och vara med vänner. Ser fram emot att träffa er alla i sommar!


Meja Andersson

Hjälpledare

Hej! Jag heter Meja Andersson och är 15 år. Jag har under flera somrar varit ledare på Kul och Båt och jag trivs jättebra med det. Jag har själv gått i seglarskola i Hovenäset sedan jag var fem år. På somrarna bor jag på Orrvik och älskar mina somrar där med kompisar och jobbet på HSS. Resten av året bor jag med min mamma och pappa och 4 syskon i Vänersborg. Där spelar jag innebandy, träffar vänner, går i skolan och jobbar extra som innebandydomare. Det bästa med HSS tycker jag är gemenskapen, alla trevliga ledarna och barn/ungdomar jag får träffa samt att vi tillsammans får utvecklas till bättre seglare eller ha en en rolig stund på Kul och Båt. 
HSS ligger så mysigt och jag ser framemot att skapa många roliga minnen tillsammans. Ses i sommar!


Lovisa Axvi

Hjälpledare

Hej! Jag heter Lovisa och jag är snart 13 år gammal. Jag bor i Lerum utanför Göteborg och har en sommarstuga längst in i Örnefjorden. Jag har seglat med min familj sen jag var liten, sedan tävlingsseglar jag optimist och har gjort det i ca 3 år med min hemmaklubb i Lerum. Mina andra intressen är att hänga med kompisar, bada i havet, och baka. Vi ses i sommar. ⛵️


Ludvig Engbom

Hjälpledare

Hej, jag heter Ludvig och är 14 år. Jag kommer från Göteborg och har sommarställe i Kungshamn, där brukar vi spendera somrarna. På sommaren brukar jag segla och bada mycket. Jag gymmar också ganska mycket och är med kompisar såklart.


Majken Andersson

Hjälpledare

Hej! Mitt namn är Majken, jag bor i Vara och är 13år. Jag är en sportig tjej och älskar att spela fotboll och innebandy, men jag har alltid gillat att åka båt och segla. På sommaren älskar jag att vara på västkusten och jag har själv gått på seglarskola och det var super kul! Jag hoppas vi syns i sommar!

 


Zackarias Berglöf

Hjälpledare

Hej jag heter Zackarias och är 15 år. Jag är intresserad av klättring, skidåkning, trummor och såklart segling. Jag har varit med HSS ända sedan jag var 4 år i Kul och Båt, och har även seglat optimist och tvåkrona. Jag är väldigt vetgirig och gillar att lära mig nya saker och även att lära ut till andra. Förra året tog jag även förarbevis. Ser fram emot sommaren och hoppas vi ses!