Hoppa till sidans innehåll

Våra huvudsinstruktörer


Våra instruktörer är vår viktigaste tillgång i seglarskolan. Alla våra huvudinstruktörer har gått Svenska Seglarförbundets instruktörsutbildning och Hovenäsets Segelsällskap är en av SSF en certifierad seglarskola.

Hugo Åslund

Hugo Åslund

Jag heter Hugo Åslund och det är jag och Charlie som är ansvariga för seglarskolan. För fyra år sedan började jag jobba på HSS och detta är mitt första år som ansvarig. För sju år sedan köpte min familj hus i Hovenäset och sedan dess har jag tillbringat merparten av mina somrar där. Det bästa med att vara ledare tycker jag är att se alla barnen ha kul och att lära sig segla. Jag började segla när jag var sju år och började även tävla något år efter. På min fritid spelar jag handboll, åker skidor och golfar en del. Jag bor på Lidingö och går andra året på gymnasiet med inriktning ekonomi. Havet för mig är en plats där man kan koppla bort omvärlden och leva i nuet. Med en mängd olika möjligheter som segling, bad och vindsurfing finns det alltid något kul att göra och det är just därför jag tycker så mycket om havet.

Charlie Falck

Charlie

Hej, Jag heter Charlie Falck och är 18 år. Jag pluggar andra året på Naturvetenskap med inriktning Ledarskap. Vi har ett sommarställe i Hovenäset sedan 2009. Jag har jobbat på HSS i 3 år, denna sommar blir min fjärde. Förra året gick jag en segelinstruktörsutbildning.

Jag har alltid älskat havet! Båtlivet är det bästa som finns! Jag har haft båt sedan jag var 5 år då jag fick min första gummibåt. Jag ser fram emot att jobba med ett ett kul gäng i HSS även i år. Vi ses i sommar!

 

 

Uppdaterad: 20 MAR 2019 21:05 Skribent: Johan Bäckman

HSS Guldsponsorer

Liljeholmens_liten

Skylltproduktion_liten

 

HSS Silversponsorer

MM Bygg

Post West Recond

Kajako

 

 SimonSoft_logo_utan AB

 

HSS Samarbetspartners 

Sisu_liten

Postadress:
Hovenäsets SS - Segling
Mellanbergsvägen 21a, C/O Svante Nilo Bengtsson
42737 Billdal

Kontakt:
Tel: +46704860662
E-post: This is a mailto link

Se all info