Hoppa till sidans innehåll

Våra instruktörer


Våra instruktörer är vår viktigaste tillgång i seglarskolan. Alla våra huvudinstruktörer har gått Svenska Seglarförbundets instruktörsutbildning och Hovenäsets Segelsällskap är en av SSF en certifierad seglarskola.

Charlie Falck

Tjena! 

Jag heter Charlie Falck och är 19 år. Jag är ansvarig för seglarskolan tillsammans med Hugo Åslund. I år, 2021, blir mitt femte år på seglarskolan och det är lika roligt varje år! Jag kommer annars från Borås där jag pluggar till civilekonom på högskolan. På min fritid spelar jag mycket golf och padel men framför allt är jag mycket ute på sjön. Det ska bli riktigt kul att träffa er alla på seglarskolan i sommar!

Hugo Åslund

Jag heter Hugo Åslund och det är jag och Charlie som är ansvariga för seglarskolan. För fem år sedan började jag jobba på HSS och detta blir mitt andra år som ansvarig. För åtta år sedan köpte min familj hus i Hovenäset och sedan dess har jag tillbringat merparten av mina somrar där.  Det bästa med att vara ledare tycker jag är att se alla barnen ha kul och att lära sig segla. Jag började segla när jag var sju år och började även tävla något år efter. På min fritid spelar jag handboll, åker skidor och golfar en del. Jag bor på Lidingö och går tredje året på gymnasiet med inriktning ekonomi.Havet för mig är en plats där man kan koppla bort omvärlden och leva i nuet. Med en mängd olika möjligheter som segling, bad och vindsurfing finns det alltid något kul att göra. Det är just därför jag tycker så mycket om havet.

Alice Brodin

 

Hej!

Jag heter Alice Brodin och är 18 år gammal. Jag bor nere i Skåne och läser mitt sista år på ProCivitas Gymnasium i Helsingborg. På fritiden ägnar jag mig åt dans och ridning. När jag var nio lärde jag mig att segla på HSS, och detta blir mitt femte år som instruktör på seglarskolan. Det har varit underbart roligt och lärorikt och målet är såklart att fortsätta göra era seglarveckor till de absolut bästa! För mig är det just havet och segling som ger sommarn liv. På HSS kommer ni att uppleva en minnesvärd sommar och lära er en hel del om havet och segling. Vi ses snart!

Oscar Brodin 

Jag heter Oscar Brodin och är 17 år gammal. För 15 år sedan köpte min familj ett hus strax utanför Hovenäset. Sedan jag var ett litet barn har jag seglat med många olika typer av båtar, främst hos HSS. Under mina sommarlov har jag alltid tillbringat mycket tid vid havet. Oavsett om jag är på en motorbåt, segelbåt eller kanske till och med simmar, hittar man alltid mig ute på sjön. Att vara ute på havet är det bästa jag vet! Jag ser verkligen fram emot att jobba med en ny grupp kul seglare i år!

Tua Brann Vidén

Hejhej, jag heter Tua Brann Vidén och är 17 år gammal. Min familj har sommarställe i Fisketången, i närheten av Hovenäset, så det är här jag har tillbringat alla mina somrar. Jag bor i Göteborg och går andra året på gymnasiet där jag läser naturvetenskap. På min fritid tränar och tävlar jag i pardans, där jag även är tränare för de yngre barnen, vilket är jätteroligt. Detta är mitt andra år som instruktör på HSS och jag ser väldigt mycket fram emot att ses igen!

William Kölfeldt

Jag heter William Kölfeldt och är 14 år. Bor i Trollhättan som ligger ganska nära Göteborg. Stor del av sommaren tillbringar jag ute på Hovenäset sen flera år tillbaka. Jag älskar att segla och har gjort det sen jag var 8 år. Jag var seglarinstruktör förra sommaren och ser fram emot att vara detta i år också. Jag hoppas att få se er i seglarskolan i sommar!

Simon Härdner

Hej!
Jag heter Simon Härdner och är 15 år gammal. Sedan jag var 8 år så har jag tränat optimist regelbundet varje vecka i min hemmaklubb Kullavik. Just nu seglar jag mitt sista år i optimisten och tror jag kommer fortsätta segla större båtar kommande år. Jag har seglat både SM och NM för Svenska landslagetJag har både varit elev och ledare på HSS innan och även varit ledare hemma i Kullavik. I allmänhet så är jag en glad kille som älskar att segla. Hoppas vi ses i sommar på HSS!

Uppdaterad: 20 MAR 2019 21:05 Skribent: Johan Bäckman

Postadress:
Hovenäsets SS - Segling
Mellanbergsvägen 21a, C/O Svante Nilo Bengtsson
42737 Billdal

Kontakt:
Tel: +46704860662
E-post: This is a mailto link

Se all info