Hoppa till sidans innehåll

Medlemsbrev 2021 - Anmälan seglarskolan

01 APR 2021 08:00
  • Skapad: 01 APR 2021 08:00

Kära medlemmar! 

Förra årets seglarskola slog nytt rekord och idag öppnar vi bokningen för 2021. Information och anmälan via: https://www.hovenasetsss.se/Seglarskola  

I år kommer seglarskolan åter att drivas av Hugo och Charlie som tidigare jobbat som instruktörer i flera år. Återväxten ser bra ut med flera duktiga seglare och bra utbildningsnivå på våra ledare. Vi arbetar också på en extra 2-Krona för säsongen så vi kan ta in lite fler deltagare.  

Förra året präglades av Coronarestriktioner. Ett café vi inte kunde ha öppetmen en massa av seglare som höll sig utomhus oavsett väder. Vi hade 4 roliga torsdagsseglingar med massor av seglarskoleelever och glada hejande föräldrar på kajen - något som vi kör vidare på 2021. Vi ska även se om vi kan få i gång lite mer segling på torsdagarna med andra jollar än träningsoptimisterna. Nu äger klubben en Laser som sponsrades in 2020 och jag har siktat ett par E-jollar i viken som verkar tävlingssugna…. 

Vi lyckades förra året uppgradera vår ena följebåt till en Smögen 45 av nyare snitt med helt ny motor.  

Juliregattan körde vi 2020 Corona-style och därmed något färre möjliga deltagare. Roligt att notera var att hemmaseglaren Simon Härdner (undertecknads son) vann den prestigefyllda optimistklassen 

Som medlem har du två alternativ att betala ditt medlemskap: 

  • Via Webshop när du anmäler tills seglarskola 
  • Via Swish/Inbetalning Bankgiro och ett kompletterande email till kassören med namn och detaljer på medlem (Namn, Personnummer och Email är det viktigaste) 

Vi ser fram emot en riktigt fin sommar, inte lika fullt präglad av pandemi.  En sommar där många nya och gamla vänner träffas och där våra barn får en positiv upplevelse till havet.  

Varma hälsningar, 

Jonas Härdner 

Ordförande HSS 

 

P.S Vill ni vara säkra på att inte missa någon information från HSS skall ni följa Hovenäsets Segelsällskap på Facebook

Skribent: Johan Bäckman
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Hovenäsets SS - Segling
Mellanbergsvägen 21a, C/O Svante Nilo Bengtsson
42737 Billdal

Kontakt:
Tel: +46704860662
E-post: This is a mailto link

Se all info