Hoppa till sidans innehåll

Medlemsbrev 2019

30 MAR 2019 09:39
  • Uppdaterad: 31 MAR 2019 21:56

Hej alla seglare och Hovenäsbor!

Nu äntligen är det dags att börja fundera på sommarens seglarskola. Anmälan till seglarskolan är nu öppen. Vill ni vara säkra på att inte missa någon information från HSS skall ni följa Hovenäsets Segelsällskap på Facebook alternativt anmäla er till HSS Nyhetsbrev här på vår hemsida. All information om seglarskolan och vilka veckor som gäller hittar du på hemsidan.

Utbildningsnivån på våra instruktörer i seglarskolan har nog aldrig varit så hög som den är i år. Charlie och Alice är nu utbildade instruktörer vilket betyder att vi i år har 6 utbildade seglarinstruktörer. Våra instruktörer i år är Samuel, Olga, Agnes, Alice, Charlie, Hugo, Elin och vår nya hjälpinstruktör Simon. Vi kommer i vår att presentera våra duktiga instruktörer en och en via hemsidan och på Facebook.

En tråkigare nyhet är att klubbens Rib-båt blev stulen där den stod fastlåst intill klubbhuset i höstas. Försäkringsbolaget har dock varit bra att jobba med och vi har snart en ny båt och motor levererad mot självrisk. I år är planen att vidta fler åtgärder för att göra det svårare för tjuven.

Vi vill även passa på att hälsa HSS nya kassör, Maria Härdner, välkommen! Per Abrahamsson som gjort ett jättejobb i många år som kassör och allt i allo stannar kvar i styrelsen men med lite andra uppgifter. Maria kommer ändra rutinen något gällande medlemsavgifterna.  Alla som tidigare varit medlemmar i HSS (de senaste åren) kommer få en faktura via e-post att betala om man vill vara medlem. Man kan även välja att betala medlemsavgift via vår hemsida.

Om ni missade att köpa den läckra HSS muggen förra året har du chansen i år igen. Den kostar bara 59 kr och är riktigt fin. Allt ev. överskott går förstås till klubben. Köp den här vi vår webbshop och hämta muggarna i påsk hemma hos Svante på Ponténvägen 8 eller till Midsommar.

Med våra större seglingar sätter klubben Hovenäset på kartan när seglare kommer hit från hela västkusten. Dessutom lär sig barnen båtvett och visst skapar det trivsel med alla Optimister och båtar som guppar på Örnefjorden om sommaren?  Som sagt så måste du inte vara seglare för att bli medlem utan alla är välkomna.

Vi ser fram emot en riktigt fin sommar där många nya och gamla vänner träffas och där våra barn får en positiv upplevelse till havet.

Vänliga hälsningar,

Styrelsen genom

Svante Nilo Bengtsson, Ordf HSS

 

 

Skribent: Svante Bengtsson
Epost: Adressen Gömd

HSS Guldsponsorer

Liljeholmens_liten

Skylltproduktion_liten

 

HSS Silversponsorer

MM Bygg

Post West Recond

Kajako

 

 SimonSoft_logo_utan AB

 

HSS Samarbetspartners 

Sisu_liten

Postadress:
Hovenäsets SS - Segling
Mellanbergsvägen 21a, C/O Svante Nilo Bengtsson
42737 Billdal

Kontakt:
Tel: +46704860662
E-post: This is a mailto link

Se all info