Hoppa till sidans innehåll

HSS medlemsbrev 2020

01 APR 2020 04:00
  • Skapad: 01 APR 2020 04:00

Kära medlemmar!
 

Årets seglarskola öppnar som vanligt första april och ni hittar information samt anmälan på vår hemsida. I år kommer seglarskolan att drivas av Hugo och Charlie som tidigare jobbat som instruktörer i flera år. Återväxten ser bra ut med flera duktiga seglare och bra utbildningsnivå på våra ledare. All information om seglarskolan och vilka veckor som gäller hittar du här på hemsidan. under Seglarskola. Själva anmälan görs via vår Webshop
 
Så vill jag börja med ett par rader om mig som ny Ordförande i HSS. Jag heter Jonas Härdner, är Näsetbo på sommaren, vanligtvis hemmahörande i Kullavik. Där jag också är aktiv i seglarklubben KKKK. Min seglingskunskap är extremt begränsad, men jag har en son (Simon) som är en duktig och aktiv optimistseglare. Genom honom har jag lärt mig att verkligen uppskatta kappsegling, också att uppskatta seglingens fostrande inverkan på barn. Man seglar tillsammans tjejer och killar, lär sig hantera utrustning, bygger hjälpsamhet och på sikt har man världens bästa sommarjobb. Nu ser jag fram emot sommaren 2020!
 
Nej! Svante lämnar oss inte utan intar rollen som Kassör. Han hälsar att alla som tidigare varit medlemmar i HSS (de senaste åren) kommer få en faktura via e-post att betala om man vill vara medlem. Man kan även välja att betala medlemsavgift via vår hemsida. I övrigt förblir styrelsen densamma.
 
Återigen fick vi våran härliga Juliregatta sanktionerad! Det innebär att seglare kommer hit från hela västkusten med flera olika klasser. Den är särskilt uppskattad då man kan stanna över här eller på Malmön för att dagen efter segla på BMBK. Övriga regattor ligger kvar så börja polera på era kölbåtar!
 
Vi ser fram emot en riktigt fin sommar där många nya och gamla vänner träffas och där våra barn får en positiv upplevelse till havet.
 
Varma hälsningar,
 
Jonas Härdner
Ordförande HSS
 
P.S Vill ni vara säkra på att inte missa någon information från HSS skall ni följa Hovenäsets Segelsällskap på Facebook alternativt anmäla er till HSS Nyhetsbrev på vår hemsida!

Skribent: Johan Bäckman
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Hovenäsets SS - Segling
Mellanbergsvägen 21a, C/O Svante Nilo Bengtsson
42737 Billdal

Kontakt:
Tel: +46704860662
E-post: This is a mailto link

Se all info