Hoppa till sidans innehåll

Våra huvudsinstruktörer


Våra instruktörer är vår viktigaste tillgång i seglarskolan. Alla våra huvudinstruktörer har gått Svenska Seglarförbundets instruktörsutbildning och Hovenäsets Segelsällskap är en av SSF en certifierad seglarskola.

Samuel Bohlin

Samuel är den som kommunicerar med er föräldrar innan seglarskolan drar igång. Samuel är också den som administrerar anmälningarna till seglarskolan.

Samuel Bohlin

Jag heter Samuel Bohlin och är ansvarig för seglarskolan i HSS. Jag är 19 år och min familj har nu haft hus i Hovenäset i 7 år. De senaste tre somrarna har jag jobbat som instruktör för HSS. Jag kommer ifrån Stockholm men bor i Örebro sen 3 månader tillbaka. Jag läser Civilekonomiprogrammet på Handelshögskolan vid Örebro universitet.
Jag är en aktiv kille som gillar sport och tränar flera gånger i veckan. Jag spelar tennis och golf och åker skidor. På sommaren seglar jag så mycket jag kan. Jag älskar att segla och vara ute på havet. Havet ger en sån skön frihetskänsla. Det finns inga vägar som begränsar, utan det är bara att åka dit man själv vill.

 

 

Annie Abrahamsson

Annie Abrahamsson

Jag heter Annie Abrahamsson och är en av instruktörerna här på HSS. Hovenäset i sig är ett välkänt ställe för min del, vi har varit där varje sommar så länge som jag kan minnas. 

Något annat som har varit (och är) en stor del av mitt liv är seglingen, jag började segla som 7 år gammal och tränade då segling varje vecka. Idag tränar och tävlar jag inte på samma sätt som då vilket jag kan sakna emellanåt. Idag pluggar jag istället teknik och tränar på min fritid gymnastik.

Det bästa med seglingen tror jag är att vara på havet och känslan av att ha kontroll. Havet ger mig en känsla av att vara fri, det är så öppet och fullt av möjligheter. Något som jag tycker är roligt med havet är att jag tror att alla kan använda och njuta av det på något sätt, segling, båtar, bada mm. Många möjligheter helt enkelt.

Vi ses i sommar!

 

Agnes Bohlin

Agnes Bohlin

Jag heter Agnes Bohlin och är en av instruktörerna på HSS. Jag och min familj skaffade hus i Hovenäset för 7 år sedan, och sedan dess är det där jag tillbringat mina somrar. Segling har för mig alltid varit ett stort intresse. När jag var 10 år började jag segla hemma i Stockholm och tränade då varje vecka. På sommaren gick jag i seglarskolan här på HSS. Även om jag idag inte tränar segling på samma sätt som tidigare så är intresset fortfarande lika stort och jag tycker därför att det är extremt roligt att jag fått möjligheten att arbeta som instruktör här på HSS. Till vardags går jag på gymnasiet och pluggar naturvetenskap. Jag älskar att sporta och spelar mycket fotboll på min fritid.

 Havet för mig innebär segling, båtar och bad. Men också en enorm frihet och lugn. Känslan av att själv styra och ha kontroll över en segelbåt, och samtidigt glida fram över havet är verkligen något speciellt, och något som jag tycker att alla borde ta del av. Havet är en plats full av möjligheter, en plats för alla. För att inte tala om hur fantastiskt vackert det är. Just därför älskar jag havet.

Hoppas vi ses i sommar!

Uppdaterad: 07 JUN 2018 13:36 Skribent: Per Abrahamsson

HSS Guldsponsorer

Liljeholmens_liten

Skylltproduktion_liten

 

HSS Silversponsorer

MM Bygg

Post West Recond

Kajako

 

 SimonSoft_logo_utan AB

 

HSS Samarbetspartners 

Sisu_liten

Postadress:
Hovenäsets SS - Segling
Mellanbergsvägen 21a, C/O Svante Nilo Bengtsson
42737 Billdal

Kontakt:
Tel: +46704860662
E-post: This is a mailto link

Se all info