Hoppa till sidans innehåll

Våra huvudsinstruktörer


Våra instruktörer är vår viktigaste tillgång i seglarskolan. Alla våra huvudinstruktörer har gått Svenska Seglarförbundets instruktörsutbildning och Hovenäsets Segelsällskap är en av SSF en certifierad seglarskola.

Agnes Bohlin

Jag heter Agnes Bohlin och är en av instruktörerna på HSS. Jag och min familj skaffade hus i Hovenäset för 8 år sedan, och sedan dess är det där jag tillbringat mina somrar. Segling har för mig alltid varit ett stort intresse. När jag var 10 år började jag segla hemma i Stockholm och tränade då varje vecka. På sommaren gick jag i seglarskolan här på HSS. Även om jag idag inte tränar segling på samma sätt som tidigare så är intresset fortfarande lika stort och jag tycker därför att det är extremt roligt att jag fått möjligheten att arbeta som instruktör här på HSS. Till vardags går jag på gymnasiet och pluggar naturvetenskap. Jag älskar att sporta och spelar mycket fotboll på min fritid, och så seglar jag såklart också en del :).

Havet för mig innebär segling, båtar och bad. Men också en enorm frihet och lugn. Känslan av att själv styra och ha kontroll över en segelbåt, och samtidigt glida fram över havet är verkligen något speciellt, och något som jag tycker att alla borde ta del av. Havet är en plats full av möjligheter, en plats för alla. För att inte tala om hur fantastiskt vackert det är. Just därför älskar jag havet.

Agnes

Hoppas att vi ses i sommar!

 

Samuel Bohlin

Samuel är den som kommunicerar med er föräldrar innan seglarskolan drar igång. Samuel är också den som administrerar anmälningarna till seglarskolan.

Samuel Bohlin

Jag heter Samuel Bohlin och är ansvarig för seglarskolan i HSS. Jag är 20 år och min familj har nu haft hus i Hovenäset i 8 år. De senaste fyra somrarna har jag jobbat som instruktör för HSS. Jag kommer ifrån Stockholm men bor i Örebro sedan ett år tillbaka. Jag läser Civilekonomiprogrammet på Handelshögskolan vid Örebro universitet.
Jag är en aktiv kille som gillar sport och tränar flera gånger i veckan. Jag spelar tennis och golf och åker skidor. På sommaren seglar jag så mycket jag kan. Jag älskar att segla och vara ute på havet. Havet ger en sån skön frihetskänsla. Det finns inga vägar som begränsar, utan det är bara att åka dit man själv vill.

 

Hugo Åslund

Hugo Åslund

Jag heter Hugo Åslund och är en av instruktörerna på HSS. För sex år sedan köpte min
familj hus i Hovenäset och sedan dess har jag tillbringat merparten av mina somrar där. För
tre år sedan började jag jobba på HSS. Det bästa med att vara ledare tycker jag är att se alla
barnen ha kul och att lära sig segla. Jag började segla när jag var sju år och började även
tävla något år efter. På min fritid spelar jag handboll, åker skidor och golfar en del. Jag bor
på Lidingö och går första året på gymnasiet med inriktning ekonomi.
Havet för mig är en plats där man kan koppla bort omvärlden och leva i nuet. Med en
mängd olika möjligheter som segling, bad och vindsurfing finns det alltid något kul att göra och det är just därför jag tycker så mycket om havet.

Samtliga intruktörer 2019

Samuel
Agnes
Elin
Charlie
Hugo
Alice
Olga

Uppdaterad: 20 MAR 2019 21:05 Skribent: Johan Bäckman

HSS Guldsponsorer

Liljeholmens_liten

Skylltproduktion_liten

 

HSS Silversponsorer

MM Bygg

Post West Recond

Kajako

 

 SimonSoft_logo_utan AB

 

HSS Samarbetspartners 

Sisu_liten

Postadress:
Hovenäsets SS - Segling
Mellanbergsvägen 21a, C/O Svante Nilo Bengtsson
42737 Billdal

Kontakt:
Tel: +46704860662
E-post: This is a mailto link

Se all info